Volgende evenement: zondag 24 februari 10:00 Opstellingendag : Over je hooggevoeligheid

Agenda

Agenda-foto

Opstellingen over Hooggevoeligheid

zondag 24 februari 2019

Ben jij hooggevoelig en merk je dat je met je gevoeligheid jezelf in de weg zit? Zijn er thema's in je leven waarvan je niet helemaal begrijpt waarom er zo'n zuigende kracht van uit gaat, bv veiligheid, alsmaar zorgen voor anderen? Wil je meer inzicht krijgen in wat jou in de weg staat/stagneert om een ontspannen leven te leiden?

Opstellingen met je hooggevoeligheid.

Deze dag gaan we onderzoeken wat ieders hooggevoeligheid voor bron en/of noodzaak van bestaan heeft. Door dit zichtbaar te maken kan er innerlijk iets in beweging komen. En afhankelijk van de persoonlijke vraag: wat is de kracht en de individuele klacht van ieders hooggevoeligheid? Die aspecten kunnen worden opgesteld en mogelijk tot een helende, integrerende ordening worden geleid.

Verborgen klachten bij HSP?

Raak jij snel overprikkeld door mensen of indrukken om je heen? Voel jij veel mee van anderen terwijl je dat niet altijd wilt? Ben jij gewend om de ander op de eerste plaats te zetten? Voel jij je snel schuldig of neerslachtig? Verlang jij naar meer ruimte om te genieten?

Heb je last van hooggevoeligheidsklachten?

Indrukken overspoelen je, komen diep bij je binnen en laten je moeilijk los? De aanwezigheid van andere mensen doet zo veel met je, dat je niet goed voelt wat je zelf nodig hebt? Jij voelt veel mee van de zorgen van anderen, terwijl je dat niet altijd wilt?

Deze klachten zorgen voor: gepieker, angst en onzekerheid / slaapproblemen / je zit verlamd op de bank en je krijgt niets gedaan / je hebt het gevoel dat je niet de moeite waard bent.

D.m.v. systeemopstellingen gaan we aan de slag met jouw vraag. Opstellingen zijn krachtige middelen om meer inzicht te krijgen in de verborgen krachten en dynamieken die een rol spelen bij jou als hooggevoelig mens. Je kunt je persoonlijke vraag opstellen maar ook veel leren als representant en als toeschouwer van de opstelling. Op deze manieren kun je je vraag tegenkomen en antwoorden ontva

Op onbewuste lagen kunnen er in je leven allerlei dynamieken en patronen meeresoneren. Wil je deze dynamieken en patronen leren kennen en daarin meer autonomie verwerven zodat je vrijere keuzes kan maken? Het kan je helpen om steviger te staan in je dagelijks leven.

kosten: € 95,00 incl btw. inclusief drankjes. Lunch niet inbegrepen. We werken met een kleine groep. Aanmelden verplicht > peterkapenga@gmail.com

Tijd: zondag 24 februari 10:00 – 14:00

Locatie: Sparenbergstraat 50, 2023 JW Haarlem